Traineeblogg

Region Syds Traineeprogram

För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att påverka sitt arbete och att vara delaktig i det som görs.

Vill du vara med på vår Erlandssonresa där du har möjlighet att påverka din vardag och att vi som företag tycker det är viktigt att du får känna dig delaktig? Erlandsson Syd är ett mindre bolag i en större koncern men som formas av egna och snabba beslut i en platt organisation. Erlandsson Syd startade sin resa 2010 och vi har växt till att nu omfatta 200 medarbetare med en omsättning på 800 miljoner.

Vill du bli en av oss? Då har du möjlighet att göra din praktik eller examensarbete hos oss. Eller vill du bli vår nästa trainee?

Med Erlandsson Syds traineeprogram kommer du som är nyutexaminerad byggingenjör från universitetet eller högskolan att få lära dig om hela byggprocessen från början till slut genom att olika handledare tar dig igenom tre block Kalkyl och anbud, planering och projektering samt produktion. Du kommer att följas av olika utbildade handledare som kommer ta dig igenom de olika blocken. Samtidigt kommer du att under hela perioden ha en och samma mentor som har massvis med erfarenhet och som du kan rådfråga om vad som helst.

Har du frågor om Erlandsson Syds traineeprogram är du välkommen att kontakta programansvarig Ola Dryselius, ola.dryselius@erlandssonbygg.se

 

Tommy

Jag studerade på Malmö Högskola till byggnadsingenjör från september 2013 och färdigställde mina studier i juni 2016…

Läs mer om Tommy

Liza

Mitt namn är Liza Mårtensson och som 19 åring flyttade jag ifrån min lilla hemstad Sölvesborg till Malmö för att […]

Läs mer om Liza

Oskar

Kan börja med att presentera mig – Oskar Sundberg heter jag och min start in i branschen började 2014 på […]

Läs mer om Oskar