e3aa5840ebf85c132dbfde259a0a9407_w710 h.jpg

Installera solceller – ett klokt miljöval

Spara både miljö och pengar. Installera solceller. Att installera solceller är ett klokt miljöval samtidigt som det sänker er elkostnad.

Man brukar säga att en solcellsinstallation ska hålla i 30 år och betalar av sig på halva tiden. Vi använder högsta standard på solceller från SolarWorld AG. De är producerade i Tyskland och kvalitetskontrolleras kontinuerligt av TUV Rheinland Power.

Solceller från SolarWorld är bäst i klassen när det gäller prestanda och de är hållbara. Produktionsgarantin sträcker sig över hela 30 år och garanterar en maximal prestationsdegression på endast 0,7 procent. Mycket bättre än många av våra konkurrenter.

 

Lite om solenergi

Solenergi är en förnybar källa som inte förorsakar några utsläpp under drift. En solcellsanläggning består av skivor med solceller som monteras på ditt tak och kopplas till ditt elsystem. När solens strålar möter solcellerna omvandlas solenergin till el som går via en växelriktare direkt in till din hushållskonsumtion. Det minskar därmed ditt behov av andra energikällor.

Så går en installation till

Beräkning

Vi gör tillsammans med dig en kalkyl så att dimensioner och utformning stämmer överens med din önskan och de förutsättningar som finns där solcellsanläggningen ska sitta.

Vi hjälper dig även med ansökan om eventuella elcertifikat för din elproduktion då fler och fler elhandelsbolag idag köper upp det överskott av el vid de tillfällen på året då dina solceller producerar mer el än vad som förbrukas.

Installation

Vi tar hand om hela installationen, från planering via montering till färdig anläggning med olika eventuella certifikat. Våra behöriga elektriker monterar din anläggning på plats och kopplar upp den mot nätet.

Återförsäljare för Sunny Portal

Kontakta oss:

Söker du en specifik medarbetare?

Medarbetare

Göteborg

Solhusgatan 13
412 76 Göteborg
031-98 37 30

Stockholm

Fagerstagatan 4
163 53 Spånga
08-730 43 37

Stockholm

Västra Banvägen 140
184 50 Åkersberga
08-540 680 25

© 2019 Electroteam Bolagen i Västsverige AB